Bibliotek Trondheimsveien

Biblioteket i Trondheimsveien er åpent for alle elever og ansatte. Du er velkommen til å jobbe i biblioteket alene eller sammen med andre elever. Det er ok å prate og lage lyd i biblioteket, men det må ikke forstyrre andre som bruker biblioteket og vi ber om at dere avslutter telefonsamtaler før dere kommer på besøk. 

Lånekort

Du må vise legitimasjon med bilde for å få lånekort. Etterpå bruker du lånekortet når du skal låne noe på biblioteket. Har du et nasjonalt lånekort fra et annet bibliotek kan du bruke det hos oss.

Skolebøker

Elever som har rett til  gratis kurs kan låne tekst- og arbeidsbøker. Det er ikke lov å skrive i tekstbøkene og alt skal leveres tilbake når man er ferdig med kurset, slutter på skolen eller bytter skolebok. Elever som må betale for kurs kan ikke låne tekst- og arbeidsbøker hos oss.

Her kan du søke i vår katalog og se hva vi har. 

Lånetid/lånefrister

Bøker og lydbøker: 4 uker
DVD: 1 uke 

Når du låner noe har du ansvaret for å passe godt på det du låner og for at du leverer tilbake i rett tid. Om du glemmer å levere får du purring på sms eller e-post. Om du får flere purringer uten å levere, ødelegger eller mister noe du har lånt må du betale.

 

Åpningstider

Biblioteket, Rosenhof Sentrum - Åpningstider i uke 22

 

Mandag – torsdag: kl. 09-15

Stengt for lunsj: kl. 11.15-11.45

Fredag: Stengt