Bergenstestkurs i skolens lokaler

illustrasjon av en skrivende hånd

Alle som ønsker bergenstestkurs må registrere seg i Oslo Voksenopplæring på forhånd, eller senest i uke 4. Vi kan ikke gi deg kurs hvis du ikke er registrert i Oslo Voksenopplæring. Registreringen foregår på Servicesenteret i Karoline Kristiansens vei 8. Ta med pass.

Man må bestå en opptaksprøve for å komme med på et bergenstestkurs. Vi må sikre oss at vi bare tar inn kandidater som har en reell sjanse til å bestå bergenstesteksamen etter 8 uker. Et unntak er kandidater som allerede har bestått B2 på alle delprøver. Fordelen med å ta bergenstesteksamen er jo muligheten til å oppnå C1, ikke bare B2. Flere og flere med oppnådd B2 ønsker å prøve å få C1.  

Opptaksprøven foregår på Rosenhof i Dynekilgata 10, mandag 21. januar kl. 08:30 for dagkurs og 17:30 for kveldskurs. Oppmøte ved rom 411/412

Opptaksprøven varer ca. 2,5 timer. Ingen hjelpemidler er tillatt. Det blir prøver i lytting, leseforståelse, vokabular, grammatikk og stilskriving. Alle får resultatet tilsendt på e-post etter ca.4 dager. Velkommen!

MERK: Hvis det ikke er nok antall påmeldte deltakere til dagkurset vil du få tilbud om kveldskurs.

 

Vi kan tilby dagkurs som går mandag, tirsdag, torsdag og fredag 8.30 – 11.45.

Kveldskurset går mandag, tirsdag og onsdag 17.00 – 20.15.