Skal du ta norskprøvene i mai-juni?

Prøvebevis fra Kompetanse Norge

Norskprøver i mai-juni

Neste prøveperiode er tirsdag 18.mai til og med fredag 4.juni.

Kursdeltakere på Oslo VO Rosenhof kan melde seg opp til norskprøvene via lærer innen tirsdag 13.april. Påmeldingen er bindende. Påmeldingen er ikke endelig før betaling er foretatt i resepsjonen i Dynekilgata. De som ikke betaler innen fristen blir ikke meldt opp til prøven. Fristen for å betale prøveavgiften i resepsjonen er fredag 16.april klokken 14.00.

Deltakere på FVO, VGS og GS kan melde seg opp og betale for prøvene i resepsjonen i Trondheimsveien 2 i perioden 6-13.april. Påmeldingen er bindende.

Norskprøven C1 – høyere akademisk nivå gjennomføres 3. og 4. juni 2021. Prøven vil ha samme oppmeldingsperiode som Norskprøven på nivå A1–B2.

Resultatene fra vårens norskprøver

Resultatene fra vårens norskprøver slippes fredag 9.april. Karakterutskrift sendes på e-post samme dag, mens prøvebevisene postlegges senest fredag 16.april. . 

Min side - sjekk resultater og kontaktinformasjon selv

Kompetanse Norge har lansert MinSide for kandidater som skal ta eller har tatt prøver i norsk eller samfunnskunnskap. Her kan du logge deg inn for å se resultater fra dine prøver når de er klare, og du kan se om din kontaktinformasjon er korrekt. Du må ha registrert din e-postadresse og ditt mobilnummer hos prøvestedet før du kan bruke Min side. Her kan du lese en veiledning for hvordan du bruker Min side.

Norskprøven, samfunnskunnskapsprøven, og Statsborgerprøven får digitale prøvebevis

Prøveresultatene for norskprøvene og prøver i samfunnskunnskap, inkludert Statsborgerprøven blir tilgjengelig via Vitnemålsportalen. Dette er for kandidater som er registrert med fødselsnummer i Kompetanse Norges prøvesystem og som har FEIDE og/eller ID-porten (MinID, BankID, BankID på mobil, Buypass ID på smartkort, Buypass på mobil, og/eller Comfides). Les mer om dette på Kompetanse Norges hjemmesider.