Bibliotek Trondheimsveien

Bøker bibliotek

Biblioteket i Trondheimsveien 2 er i 2. etasje. Biblioteket har et godt utvalg skjønnlitteratur, faktabøker, lydbøker og filmer som deltagere og ansatte kan bruke i undervisningen og hjemme. Vi har også 2 PC-er som deltagerne kan bruke.

Du er velkommen til å jobbe her alene eller sammen med andre deltagere ved skolen så lenge andre brukere i biblioteket ikke er forstyrret. Vær snill og ta telefonsamtaler utenfor biblioteket.

I sofaen kan du lese, spille sjakk eller andre brettspill, eller bare slappe av. 

Lånekort

For å låne på biblioteket, må du ha et lånekort. Spør i biblioteket for å få et lånekort.

Du må vise legitimasjon med bilde for å få lånekort. Etterpå bruker du lånekortet når du skal låne noe på biblioteket. Hvis du har et nasjonalt lånekort fra et annet bibliotek, kan du bruke det hos oss. Ta alltid med lånekortet til biblioteket.

Skolebøker

Hvis du har rett til gratis kurs kan du låne tekst- og arbeidsbøker. Det er ikke lov å skrive i bøkene, og alle bøker skal leveres tilbake når du er ferdig med kurset, slutter på skolen eller bytter lærebok. Deltagere som betaler for kurs kan ikke låne lærebøker hos oss, men alle kan låne ordlister og andre bøker i biblioteket.

Her kan du søke i vår katalog og se hva vi har. 

Lånetid/lånefrister

Bøker og lydbøker: 4 uker
DVD: 1 uke 

Pass godt på det du låner og husk å levere tilbake i rett tid. Hvis du mister en bok, eller om den blir ødelagt, må du betale 400 kroner. Om du glemmer å levere i tide, får du purring på SMS eller e-post, og hvis du får flere purringer uten å levere tilbake, må du også betale 400 kroner per bok.

Nyhetsbrev

Les det nyeste nyhetsbrevet fra biblioteket her – du får informasjon om arrangementer og nye bøker i biblioteket.På bildet ser du Oslo VO Rosenhofs bibliotekarer Marianne Wehus og Ellen Jennings.

Åpningstider

Biblioteket, Rosenhof Sentrum, Trondheimsveien 2

Stengt i høstferien i uke 40
Når biblioteket er stengt, kan du levere bøker i kassen i kantinen.

Åpningstider:
Mandag 12:00 - 18:00**
Tirsdag  Stengt
Onsdag  09:00 - 15:00*
Torsdag 09:00 - 15:00* (åpent i partallsuker, stengt i oddetallsuker)
Fredag   09:00 - 14:00*

* Stengt for lunsj/møte: 11:15-11:45.
** Stengt for lunsj/møte: 14:30-15:00

Kontakt biblioteket
Ellen Jennings (bibliotekar)
eljea018@osloskolen.no
Tlf: 47685853