Intern påmelding norskprøve vinter

On. 7.10. 0:00

on. 28.10. 0:00

Informasjon til deltagere på Rosenhof som vil ta prøven

Hvis du er aktiv deltager på Rosenhof, skal du melde deg opp via læreren din mellom 7.oktober og 28.oktober.

Informasjon til deltagere med rett til gratis prøve

Er du folkeregistret i Oslo, ikke aktiv deltager i Oslo VO og har rett til gratis prøve (rett og plikt til norskopplæring), skal du melde deg opp til prøven i resepsjonen i Dynekilgata 10. De som har rett til gratis prøve er de som har rett og plikt til norskopplæring og ikke tidligere har benyttet seg av retten til gratis prøve. Lurer du på om du har rett til gratis prøve, kan du ringe Rosenhof på 22 38 77 00.

Informasjon til privatister

Alle privatister må melde seg opp til norskprøven på Kompetanse Norge sine sider  mellom 2. og 6.november. Vi anbefaler at du har bankkort eller kredittkort klart når du logger deg inn, og at du betaler med kort.

Det er kun personer folkeregistret bosatt i Oslo kommune som kan melde seg opp til norskprøve i Oslo. Vær oppmerksom på at kandidater som ikke er hjemmehørende i Oslo risikerer å bli avmeldt da kommunen kun plikter å tilby prøver til sine egne innbyggere.

Vi minner om at påmeldingen er bindende. Kandidaten er selv ansvarlig for å melde seg opp til rett prøve og nivå. Det er ikke anledning til å bytte eller endre dato/prøvetidspunkt eller sted.

Har du spørsmål vedrørende egen oppmelding eller resultater, logg inn på Min side på Kompetanse Norge sine sider. 

Deltagere som trenger tilrettelegging

Hvis du trenger tilrettelegging av prøven, må du søke prøvestedet ditt om dette senest tre (3) virkedager etter at oppmeldingen til prøven er stengt. Du må ha en uttalelse fra lege, psykolog, PP-tjeneste eller logoped som du legger ved søknaden om tilrettelegging.