Hovedseksjon

Skal du ta norskprøvene i mars?

Prøvebevis

Fristen for å betale prøveavgiften i resepsjonen i Dynekilgata er 30.januar. Etter dette er påmeldingen stengt og alle som ikke har betalt for prøven vil få påmeldingen sin slettet.
Deltakere på forberedende voksenopplæring (FVO), videregående og grunnskolen kan melde seg opp og betale for prøvene i resepsjonen i Trondheimsveien 2. frem til 25.januar. I Trondheimsveien kan vi kun ta imot kortbetaling.

Vær oppmerksom på at du ikke kan ta norskprøver dersom du ikke har gyldig ID du kan vise på prøvedagen. Gammelt bankkort, pass- eller oppholdskort som er utgått på dato godtas ikke.
Påmeldingen er bindende. Deltakere som ikke betaler innen fristen vil bli slettet fra påmeldingslisten.

Pris på norskprøver
Prisen er kr.1210,- per prøve.

Tidligere deltakere
Rettighetsdeltakere som ikke deltar på kurs i Oslo VO, men som aldri har tatt norskprøvene før og ønsker å benytte seg av sin rett til gratis prøve, må møte opp personlig på det VO-senteret de sist gikk på kurs og fylle ut påmeldingsskjema. Andre Osloborgere må melde seg opp via privatistportalen norskprøven.no

Vårens prøver gjennomføres i perioden 11 -15.mars

                                    

Min side - sjekk resultater og kontaktinformasjon selv
Kompetanse Norge har lansert MinSide for kandidater som skal ta eller har tatt prøver i norsk eller samfunnskunnskap. Her kan du logge deg inn for å se resultater fra dine prøver når de er klare, og du kan se om din kontaktinformasjon er korrekt. Du må ha registrert din e-postadresse og ditt mobilnummer hos prøvestedet før du kan bruke Min side. Her kan du lese en veiledning for hvordan du bruker Min side.
Norskprøven, samfunnskunnskapsprøven, og Statsborgerprøven har digitale prøvebevis
Prøveresultatene for norskprøvene og prøver i samfunnskunnskap, inkludert Statsborgerprøven blir tilgjengelig via Vitnemålsportalen. Dette er for kandidater som er registrert med fødselsnummer i Kompetanse Norges prøvesystem og som har FEIDE og/eller ID-porten (MinID, BankID, BankID på mobil, Buypass ID på smartkort, Buypass på mobil, og/eller Comfides). Les mer om dette på Kompetanse Norges hjemmesider.