Hovedseksjon

Skal du ta norskprøvene i mai/juni?

logo

Fristen for å betale prøveavgiften i resepsjonen i Dynekilgata er klokken 17:00 onsdag 19.april. Deltakere på forberedende voksenopplæring (FVO), videregående og grunnskolen kan melde seg opp og betale for prøvene i resepsjonen i Trondheimsveien 2 i perioden mandag 27.mars til og med torsdag 13.april. I Trondheimsveien kan vi kun ta imot kortbetaling. Påmeldingen er bindende. Deltakere som ikke betaler innen fristen vil bli slettet fra påmeldingslisten.

Norskprøver i mai/juni

Neste prøveperiode for nivå A1-B2 er mandag 22.mai til og med fredag 2.juni. C1-prøven avholdes mandag 5.juni og tirsdag 6.juni.

Resultatene fra vårens norskprøver

Resultatene for vårens prøver slippes onsdag 12. april og vil være tilgjengelig på kandidatenes "Min Side" hos Kompetanse Norge/HK-dir fra kl.09.00. Karakterutskrift sendes til kandidatenes registrerte e-postadresse samme dag, mens prøvebevisene postlegges innen onsdag 19.april.

Min side - sjekk resultater og kontaktinformasjon selv

Kompetanse Norge har lansert MinSide for kandidater som skal ta eller har tatt prøver i norsk eller samfunnskunnskap. Her kan du logge deg inn for å se resultater fra dine prøver når de er klare, og du kan se om din kontaktinformasjon er korrekt. Du må ha registrert din e-postadresse og ditt mobilnummer hos prøvestedet før du kan bruke Min side. Her kan du lese en veiledning for hvordan du bruker Min side.

Norskprøven, samfunnskunnskapsprøven, og Statsborgerprøven får digitale prøvebevis

Prøveresultatene for norskprøvene og prøver i samfunnskunnskap, inkludert Statsborgerprøven blir tilgjengelig via Vitnemålsportalen. Dette er for kandidater som er registrert med fødselsnummer i Kompetanse Norges prøvesystem og som har FEIDE og/eller ID-porten (MinID, BankID, BankID på mobil, Buypass ID på smartkort, Buypass på mobil, og/eller Comfides). Les mer om dette på Kompetanse Norges hjemmesider.