Hovedseksjon

Skal du ta norskprøvene i september?

Prøvebevis

Deltagere på forberedende voksenopplæring (FVO), videregående og grunnskolen kan melde seg opp og betale for prøvene i resepsjonen i Trondheimsveien 2 i perioden 21 til 25. august. I Trondheimsveien kan vi kun ta imot kortbetaling. Påmeldingen er bindende. Deltagere som ikke betaler innen fristen vil bli slettet fra påmeldingslisten.

Norskprøver i september

Neste prøveperiode for nivå A1-B2 er mandag 25. september til og med fredag 29. september.

Vær oppmerksom på at du ikke kan ta norskprøver dersom du ikke har gyldig ID som du kan vise på prøvedagen. Gammelt bankkort, pass- eller oppholdskort som er utgått på dato godtas ikke. Påmeldingen er bindende. Deltakere som ikke betaler innen fristen vil bli slettet fra påmeldingslisten.

Min side - sjekk resultater og kontaktinformasjon selv

Kompetanse Norge har lansert MinSide for kandidater som skal ta eller har tatt prøver i norsk eller samfunnskunnskap. Her kan du logge deg inn for å se resultater fra dine prøver når de er klare, og du kan se om din kontaktinformasjon er korrekt. Du må ha registrert din e-postadresse og ditt mobilnummer hos prøvestedet før du kan bruke Min side. Her kan du lese en veiledning for hvordan du bruker Min side.

Norskprøven, samfunnskunnskapsprøven, og Statsborgerprøven får digitale prøvebevis

Prøveresultatene for norskprøvene og prøver i samfunnskunnskap, inkludert Statsborgerprøven blir tilgjengelig via Vitnemålsportalen. Dette er for kandidater som er registrert med fødselsnummer i Kompetanse Norges prøvesystem og som har FEIDE og/eller ID-porten (MinID, BankID, BankID på mobil, Buypass ID på smartkort, Buypass på mobil, og/eller Comfides). Les mer om dette på Kompetanse Norges hjemmesider.