Hovedseksjon

Erasmus + prosjektet: Transnational cooperation for learning

Lene Almqvist

Tema for dette besøket var pedagogisk design i tverrfaglige team. Gjestene besøkte Osterhaugsgata og Trondheimsveien hvor vi presenterte multisensorisk uttaletrening, klasseromsbesøk i klasser med tverrfaglig fokus, leap learning-labene, de tverrfaglige periodeplanene i forberedende voksenopplæring (FVO) og videregående sitt bærekraftprosjekt. Sistnevnte ble presentert av deltakere som la frem hvordan de jobbet i prosjektet og hva de hadde lært på engelsk for gjestene.

Erasmus, Transnational cooperation for learning, QV.jpg

For å vise frem hva Oslo har å by på tok vi gjestene med på en pedagogisk guidet tur i Frognerparken og arrangerte kokkekamp hvor gjestene måtte lage sin egen middag.

Erasmus, Transnational cooperation for learning, Sinnataggen.jpg

Erasmus, Transnational cooperation for learning, Kokkekamp2.jpg

Onsdag ettermiddag sa vi farvel til engasjerte kolleger som gav oss tilbakemelding om at de hadde sett mye interessant og tok med seg mange ideer tilbake til sine skoler.

Erasmus, Transnational cooperation for learning, seminar i TR.jpg

Møtet var avslutning for dette prosjektet, og lærere fra alle skolene gav uttrykk for at de kunne tenke seg å fortsette samarbeidet nå som vi har rukket å bli kjent. Et nytt prosjekt vil tidligst være aktuelt fra høsten 2023 dersom vi finner et tema som er interessant for alle partnere i prosjektet. Har du forslag til tema må du gjerne ta kontakt med Lene Almqvist.

 

Logo Erasmus transparent.png