Skal du ta norskprøvene i mars?Betalingsfristen er fredag 22.januar.

Prøvebevis fra Kompetanse Norge

Norskprøver i mars

Neste prøveperiode er 8. til 19.mars. Kursdeltakere på Oslo VO Rosenhof kan melde seg opp til norskprøve via lærer innen 20.januar. Påmeldingen er bindende. Påmeldingen er ikke endelig før betaling er foretatt i resepsjonen. De som ikke betaler innen fristen blir ikke meldt opp til prøven. Fristen for å betale prøveavgiften i resepsjonen er fredag 22.januar.

Resultatene fra vinterens norskprøver

Resultatene fra vinterens norskprøver slippes mandag 11.januar. Karakterutskrift sendes på e-post mandag 11.januar, mens prøvebevisene postlegges senest mandag 18.januar. 

Min side - sjekk resultater og kontaktinformasjon selv

Kompetanse Norge har lansert MinSide for kandidater som skal ta eller har tatt prøver i norsk eller samfunnskunnskap. Her kan du logge deg inn for å se resultater fra dine prøver når de er klare, og du kan se om din kontaktinformasjon er korrekt. Du må ha registrert din e-postadresse og ditt mobilnummer hos prøvestedet før du kan bruke Min side. Her kan du lese en veiledning for hvordan du bruker Min side.

Norskprøven, samfunnskunnskapsprøven, og Statsborgerprøven får digitale prøvebevis

Prøveresultatene for norskprøvene og prøver i samfunnskunnskap, inkludert Statsborgerprøven blir tilgjengelig via Vitnemålsportalen. Dette er for kandidater som er registrert med fødselsnummer i Kompetanse Norges prøvesystem og som har FEIDE og/eller ID-porten (MinID, BankID, BankID på mobil, Buypass ID på smartkort, Buypass på mobil, og/eller Comfides). Les mer om dette på Kompetanse Norges hjemmesider.